torstai 14. helmikuuta 2013

Kaikenlaista pientä

Näin helmikuussa on tullut näperrettyä kaikenlaista pientä: pikkumuistamisia ystäville ja lahjoja pikkuisille.

Aloitetaan näin ystävänpäivän kunniaksi niillä ystävien pikkulahjoilla ;)Käsilaukkuun sujautettavaksi neula-apu, joka sisältää lankaa, neuloja, hakaneuloja, nappeja, nepparin ja nauhaa eli kaikkea tarpeellista pienten "tekstiilitapaturmien" varalle.


Neula-apu on tehty ohuesta askarteluhuovasta, joten reunoja ei tarvinnut sen kummemmin huolitella. Pahviset lanka- ja nappipidikkeet kiinnitin tarranauhalla, joten niitä voi tarvittaessa myös täydentää.


Vaikka kevät onkin jo kovaa vauhtia tulossa, tarvitaan heijastimia vielä tovi. Virkkasin vaaleanharmaata puuvillalankaa ja heijastinnauhaa sydämenmuotoon. Heijastinlanka oli erittäin ohutta, niin virkkasin kaksinkertaisena, jotta heijastuspintaa tulisi vähän enemmän. 
Avaimenperiä teimme yhdessä poikieni kanssa. Leivoimme taikataikinasta sydämiä, johon pojat ikuistivat peukalonjälkensä. "Leipominen" onnistui erittäin hyvin 4-vuotiaan kanssa ja 1-vuotiaan kanssa joten kuten. Pienempi, kun olisi halunnut niin kovasti syödä aikaansaannoksiaan ;)

Sydämet uuniin ja pari tuntia uunikuivatusta, jonka jälkeen isompi pojistani maalasi sydämet ja lopuksi vielä laitoimme hilettä ja lakkaa maalipinnan päälle.Sitten niitä pienten lahjoja. Ystäväni perheeseen syntyi pieni, ihana pikkuprinssi, joten junasukille oli taas kysyntää. Tällä kertaa sukat sitten "poikaväreissä". Perheen uudelle isoveljelle tein dinosauruskankaasta lorupussin.

Lorupusseja on tullut tehtyä enemmänkin, muutama lahjaksi, muutamia kavereille ja lopulta yksi myös omaan kotiin. ;) 

Eilen täällä kovasti jo loruteltiin ja kikateltiin hassunkurisille värssyille.
 OIKEIN IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti