sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Hurjia dinoja

Iloista naurua, puheen sorinaa ja hurjaa dinojen karjuntaa...meillä juhlittiin eilen 5-vee synttäreitä!

Poikani ilmoitti jo hyvissä ajoin, että tänä vuonna synttäreitä vietetään sitten dinojen kanssa. Hän haluaa olla dinosaurus (hurja T-rex) ja pikkuveli myös. Viisvee tilasi itselleen ja veljelleen dinopuvut (jotta hän voi olla pienen emo) ja äitihän ompeli! ;)

Molemmissa puvuissa pohjalla jumpsuit-kaava, isomman puvun kaava Suuresta Käsityölehdestä ja pienempi Ottobrestä. Koska synttäreitä vietettiin näin heinäkuussa, tein lyhyet hihat ja lahkeet. Lahkeisiin tosin laitoin pitkät resorit, joten lahkeet saa myös pitkiksi. Piikkien ja hännän sisällä on noin sentin vahvuista superlonia.

Näistä puvuista tuli kyllä tosi kivat, ja mikä tärkeintä, pukujen tilaaja oli enemmän kuin tyytyväinen! 

 Ja koska kyseessä oli siis dinosynttärit, niin suunnittelimme poikani kanssa yhdessä myös koristelut ja dino-herkut. Eteisessä huojuivat palmut ja liaanit ja siellä täällä oli dinosauruksen jalanjälkiä. Dinosauruksen jalka oli päätynyt myös synttärikakkuun ;)
Poikani oli toivonut juhliin ongintaa, mutta yllätinkin hänet ja muut juhlijat hieman toisenlaisella "leikillä". Tällä kertaa emme onkineet vaan etsimme dinosauruksen pesää. Pesän löytääkseen juhlijat pääsivät kulkemaan tehtäväradalle - ylitettiin Rexin rotko, hirmuhain joki sekä pommitettiin vesi-ilmapalloilla hurjaa krokon luolaa, lopuksi vielä tähyiltiin dinon salaista onkaloa. :)


hurja krokon luola

hirmuhain joen ylitys

Kivaa oli! 

Ja tänään, heti aamulla, puettiin jälleen dinopuvut päälle! Dinojen karjunta siis jatkuu. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti