torstai 31. lokakuuta 2013

Tyttöjen juttujaTämä suloinen norsuneiti valmistui tyttöjen ompeluviikonlopun aikana. Kyllä, kokonainen viikonloppu pelkkää ompelua! Ihana tapa viettää aikaa ihan vain tyttöjen kesken. Tämä oli jo toinen kerta, kun järjestimme ompelumaratonin. Ensimmäinen oli juuri ennen kesää ja toinen nyt sitten lokakuun lopussa. Siis, ihan selvästi jo perinne!

Perjantaina pakkasimme Millamarin kanssa koneet ja tarvikkeet autoon ja matkasimme NannaRuun luokse. Perille saavuttuamme (yhden pienen pysähdyksen teimme tosin kangaskauppaan) valtasimme ruokailutilan koneillemme ja tarvikkeillemme. Lattiatilat varattiin kangaskasoille, kaavoille, lehdille ym. Olipas ihanaa suunnitella yhdessä ja vain ommella, ommella ja ommella. Valmistakin saimme aikaan, niistä sitten myöhemmin, kun on saatu kuvausrumba onnellisesti päätökseen.

Ompelumaratonin aloitin tekemällä ihanalle kummityttöselleni synttärilahjaksi ihastuttavan norsuneidin. Pehmonorsun kaava on kirjasta Tildan ateljeessa. Melkoista näpertelyähän tämä pehmolelun tekeminen oli, mutta lopputulos on mielestäni aivan ihana ja kaiken sen vaivan arvoinen. Harmittavasti en kummityttöni syntymäpäiville päässyt, mutta ilmeisesti norsu oli kelpuutettu unikaveriksi, koska se oli sänkyyn viety odottamaan. ;)


Norsussa käytetyt kankaat ovat kaikki puuvillaa, kasvot on maalattu kangasväreillä ja kynnet kirjottu muliinilangalla. Mekon taakse ompelin koristeeksi pienet kukkanapit, jotka löytyivät NannaRuun varastoista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti