tiistai 15. tammikuuta 2013

Lahjoja

Muutama itsetehty joululahja on jäänyt postaamatta, joten laitetaanpas nyt sitten kaikki kerralla...

Joulupukin apulaisena virkkailin tölkkiklipsuja ja kalalankaa, pujottelin helmiä ja ompelukonekin surisi melko kiitettävästi. Paketteihin käärittiin koruja, kännykkäpussukoita, tyllihameita, köökkipitsejä, pikkuinen käsilaukku ja tyyny. Köökkipitsit olenkin jo aikaisemmin esitellyt, joten jätettäköön ne tästä postauksesta pois.

Korviksia ja sormuksia pienistä siemenhelmistä. Ohjeet näihin koruihin löytyi Ihana 4/2012 lehdestä. Näitä oli erittäin kiva näpertää - helppoa ja nopeaa!

Tämä pikkulaukku on tehty vahvasta markiisikankaasta ja laukun "oikealle" puolelle on ommeltu "rykelmä" nahkapyörylöitä. Tällä samalla tekniikalla olen tehnyt aikaisemmin pienen puhelinpussukan sekä Lumikukka-tyynyn

Kännyköiden suojapussukat on ommeltu vahvasta markiisikankaasta ja koristeeksi niihin virkkasin tölkkiklipsuista kaitaleet.Näitä ihania tyllihameita tein kolme. Erittäin helppo ja nopea ohje näihin hamosiin löytyi Nappikauppa Punahilkan sivuilta.Lopuksi vielä tyynynpäällinen, joka on tehty samalla tekniikalla kuin pikkulaukku ja Lumikukka-tyyny. "Kukkarykelmässä" käytetty sekä nahkaa että huopaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti