sunnuntai 18. elokuuta 2013

Murre ja Kvaakku

Molemmat pojat ovat aloittaneet päiväkodin tai no oikeastaan toinen jatkanut ja toinen aloittanut. Aloitus ja jatkaminen on tuottanut lähinnä vain äidille sydämentykytystä, koska molemmat poitsut ovat sopeutuneet päiväkotiin oikein hyvin. Hyvä niin! :)

Varsinaisesti pienempi päiväkotilainen ei tarhavaatetta tarvitse, koska isoveljen pienet vaatteet on hänelle säästetty, mutta kummasti tuo ompelukone ja saumuri niitä kuitenkin tuottaa.... ;) No, onhan se kiva välillä pukea ihka uudet vaatteet pienimmällekin. Oli näihin tekeleisiin toinenkin syy, nimittäin Muru-neulokset ovat Käsityömessuilta (viime marraskuussa) ostetusta "tilkkupussista", joten ne oli tehtävä nyt, kun niistä vielä sai vaatteen sopivassa koossa. 

Puseron kaavana Papana (OB 4/2010) ja housuissa Ultimate Casual (OB 4/2013), paita koossa 92 ja housut 98. Housut ovat vielä hieman pitkät, mutta napakan lahjeresorin ansiosta voi jo ihan hyvin pitää. Turkoosi Murre ja ruskea Kvaakku riitti juuri paitojen etu- ja takakappaleisiin, hihoihin valitsin joustofroteeta ja bambucollegea. 

Housut on tehty Noshin paksusta joustofroteesta, jonka sain Millamarilta, kiitos! Kankaasta piti alunperin tulla isommalle pojalle caprimittaiset kesähousut, mutta en saanut niitä koskaan aikaiseksi ja sitten tulikin jo syksyiset ilmat ja kesähousuille ei ollut enää tarvetta. Kangaspalanen riitti juuri ja juuri 98 koon housuihin, joten ne siitä sitten tuli. Kangas on mielestäni aivan ihanan värinen, tosi hyvä vihreä!


Kankaat: Nosh raitajoustofrotee, Muru-neulokset Kvaakku ja Murre, KVK apilajoustis, EK bambucollege


Sovituskuvien ottaminen käy jo vallan työstä! Kuvattava ei sitten millään meinaa pysyä kameran oikealla puolella vaan haluaisi olla se kuvaaja tai sitten vauhti on niin kova ettei perässä pysy! No, näillä mennään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti