keskiviikko 21. elokuuta 2013

Toisen "roska" on toisen aarre!

Viikonloppuna mulla kävi aivan mieletön säkä, nimittäin löysin kirpputorilta kaksi isoa Ikea säkillistä nahkapaloja. Säkeistä löytyi niin pientä kuin suurtakin nahkapalaa monessa eri värissä. Nämä olivat kyllä oikeat askartelijan/tuunailijan/ompelijan (eli mun) unelmasäkit! Hintakaan ei päätä huimannut, vaivaiset 30 € hirmuisesta läjästä nahkaa!

Mukavaa oli myös se, että nämä löytyivät ns. perinteiseltä kirpparilta, jossa myyjät olivat itse paikalla. Nahkasäkkien myyjä oli entinen tilausompelija, joka halusi päästä "jämäkankaistaan" eroon ja oli erittäin tyytyväinen, että ostaja näille paloille löytyi.Siskoni oli mukana kirpparikierroksella ja tilasikin heti itselleen nahkapussukan. ;) Tässäpä sitten valmis pussukka odottaa saajaansa!
Pussukkaan valitsin aivan mielettömän pehmoista violettia nahkaa, vuoreksi violettia vuorisilkkiä ja metallinen vetoketju. Tästä tuli mielestäni oikein kiva, täytyy varmaan tehdä itsellekin tälläinen. :)


3 kommenttia:

 1. Oi, ihan mieletön löytö! Löytyykö kassista valkoista nahkaa? Onko puhtaanvalkoista vai luonnonvalkoista? Myisitkö parin meikkipussin verran? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassista löytyy eri sävyisiä valkoisia paloja, ei puhtaanvalkoista. Eiköhän noista liikene pariin meikkipussiin ;)

   Poista
 2. Vau mikä löytö!!! Mitähän kaikkea ihanaa näistä teetkään =)

  VastaaPoista