tiistai 19. maaliskuuta 2013

Yöppäreitä

Nuorimmaisen yöpukuvarastossa on edelleen ammottava aukko, joka kaipaa pikaista apua. Eilen pojan päikkäreiden aikana sitten surauttelin vähän helpotusta tähän yöpukupulaan. 

Kankaiksi valikoin jämiä/tilkkuja ja "ei niin suosikkikankaita", jotka olivat jääneet kangaslaatikon pohjalle hautumaan. Ihan kivoja niistä lopulta tuli, vaikka aluksi kangasyhdistelmät hieman arveluttivat. Valmiina vaatteina kuitenkin ihan kivoja. Paitakaavana jälleen White Rabbit (OB 1/2011) ja housukaavana Tiikeri (OB 1/2013), kaikki yökkärit koossa 92 cm.

Sieni-pallosettiSienikangas Hanhelista, pallokangas Michas-Stoffecken ylläripaketista. Sienikangasta oli jäljellä etukappaleen verran, joten paidan takakappale on tehty pallokankaasta. 

Tämä pallokangas kuuluu sarjaan "ei niin suosikkikangas", ja tästä syystä se on odottanut ompeluvuoroaan melko kauan. Väreiltään se on ihan kiva (t.rusk., v.sin), mutta mielestäni se ei vaan ole sopinut oikein mihinkään. No, kyllähän siitä ihan kiva yöpuku tuli. Kangaskin näyttää omaan silmään nyt paljon paremmalta, kun se on valmiissa vaatteessa eikä vain kangaspalana.


MerirosvosettiMerirosvokangas ja housujen raitakangas Eurokankaasta, tähtikangas Michas-Stoffecken ylläripaketista. Tässäkin paidassa etu- ja takakappale ovat erilaiset: edessä merirosvoja ja takana tähtiä.


SammakkosettiSammakko- ja tähtikankaan olen muistaakseni tilannut Sampsukasta, paidan hihakankaan alkuperää en enää muista. Tähän paitaan sain etu- ja takakappaleen samasta kankaasta, sammakoita riitti juuri ja juuri. Tulipahan koko kangas käytettyä! Tässä setissä on aika monta vihreän eri sävyä, ei ehkä kaikista "mätsäävin" väreiltään, mutta haitanneeko tuo...yöppärihän tämä vain on. ;)

Poika ainakin tykkäsi yökkäreistään! Tälläinen "sovituskuva" tällä kertaa ;)6 kommenttia:

 1. Ihan mahtis sovituskuva! Vitsi kun on jo iso poika =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sovituskuvien ottaminen on melko haasteellista, niin en edes viitsinyt perinteistä yrittää... ;)

   tätä oli paljon hauskempi kuvata, kun toinen niin tohkeissaan kanniskeli uusia vaatteitaan ja yritti jopa pukea niitä päälleen eli kasata kaikkia päänsä päälle :D

   Poista
 2. Onpas kivoja yökkäreitä. Ihana tuo pienen ihmisen onni uusista vaatteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Parasta tässä ompelussa on juuri se, kun ompelukset kelpaavat ja niistä ollaan niin aidosti ilahtuneita ja innoissaan. Tulee hyvä mieli! :)

   Poista
  2. Käy katsomassa blogissani, siellä on sinulle haaste!

   Poista
  3. Ja liityin lukijaksikin, kun täällä näin aherasti vierailen <3

   Poista