tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kesäistä

Eilen postilaatikosta löytyi muutakin kuin laskuja, nimittäin uusin Ottobre! 

Lehti oli mielestäni oikein kiva. Paljon värejä, kesää, perusvaatetta ja tällä kertaa myös monta, itselle mieluista mallia. Pari kertaa lehti tuli selailtua ja sitten oli heti pakko piirtää muutamat kaavat. Pikku Kakkosen aikana ehti piirtää monet kaavat, vaikka nuorimmainen olikin selvästi kiinnostuneempi kaava-arkista kuin lastenohjelmista. Tulee siis äitiinsä! ;)

Tänään sitten surauttelin pienemmälle vesselille vähän kesäistä vaatetta. Kaavakokeiluun pääsi Easy Piece trikoohousut ja Brave Firemen raglan t-paita, molemmat tein koossa 92 cm. 

Tästä kesäsetistä tuli mielestäni oikein kiva, tykkään. Näitä kaavoja tulee siis varmasti käytettyä useampaan kertaan. Vanhempi poika tilasi samanlaisen setin, tosin housuissa kuulemma pitäisi olla tähtiä ja paidassa musta Angry Bird, ilmapallo ja aurinko. :) 
Ilmapallo-applikoinnit tein "erillisiksi merkeiksi", kuten aikaisemmin tämän. Valmiit merkit silitin paitaan kiinni ja sitten surautin tavalllisella sik-sak -ompeleella kiinni. Pilvitrikoot hankittu Kestovaippakaupasta, keltainen resori Hanhelista ja valkoinen Eurokankaasta.

Sovituskuvien ottaminen olikin sitten hieman haastavaa... Vaatteet kyllä tekivät hyvin kauppansa ja ne puettiin innokkaasti päälle, MUTTA kamera pilasi jälleen kerran kaiken. Kuvattava ei halua olla kuvattava vaan kuvaaja! ;)
4 kommenttia:

 1. Samat kaavat menevät piirtoon huomenna ja kyllä on onnistunut setti, tykkään! Ja ihanat nuo sovituskuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. höh, eka vastaus hävis johonkin...sanomani piti siis...
   Kiitos! Tykkäsin kovasti näistä kaavoista, ei tarvinnut muokkailla mitenkään. Isoveikan settikin jo työnalla...tulis vaan se kesä jo! :)

   Poista
 2. Ihania kuvis ja kiva setti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Setistä tuli mielestäni ihanan raikas. Enää puuttuu vain kesähelteet :)

   Poista