perjantai 19. huhtikuuta 2013

Toteutettuja toiveita

No niin, nyt on sitten isommankin pojan kesäsetti valmis. Aikaisemmin tein kesäsetin pienemmälle pojalle ja isoveli sen nähtyää totesi, että haluaa samanlaisen, mutta housuihin tähtiä ja paitaan musta Angry Bird, aurinko ja ilmapallo. Selvät sävelet siis!

Tälläinen siitä sitten tuli, aikas kiva kesäsetti. Hieman työläs oli tuo applikointi, mutta kun toive oli esitetty, niin pitihän se toteuttaa. ;)Paidan kaavana Brave Firemen ja housuissa Easy Piece (molemmat koossa 116 cm), Ottobre 3/2013. Paidan eteen ja toiseen hihaan valitsin turkoosin pilvikankaan ja taakse samaa tähtikangasta kuin shortseissa. Toisen hihan tein piristykseksi keltaisesta pilvestä. Kaikki kankaat Kestovaippakaupasta, resorit Eurokankaasta.

Applikoinnit tein jälleen omiksi merkeikseen, jotka sitten kiinnitin paitaan sik-sak-ompeleella. Kankaina käytin veloureita ja collegea.
Vaatteiden "tilaaja" oli erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Tälläisiä saa kuulemma tehdä kesäksi lisääkin... ;)

4 kommenttia:

 1. Tämä on hauska ja sopivat hyvin yhteen nämä setit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään kovasti tuosta pilvikankaasta, niin täytyyhän sitä olla sekä isolla että pikkuisella pojalla ;) Nyt kangas on tuhottu lähes kokonaan...ehkä vielä pipoja sais :)

   Poista
 2. Tosi kivasti yhdistely ja hieno applikointi! Ihania nuo nuoret "tilaajat". =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tilaajalla tuppaa välillä olevan vain hieman liikaa "vaatimuksia"...samassa paidassa pitäisi olla kuvia ihan kaikesta! ;)

   Poista