sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Oranssi tammikuu...Koska saumurissa oli kelta-oranssit langat valmiina, johti se tietenkin siihen, että kangaslaatikoista piti kaivaa esiin sopivan värisiä kankaita... Miten niin saumurin langoitus ei ole lempipuuhaani...?!?! ;)

Pienemmälle pojalleni siis muutama aurinkoinen vaate: velourliivi, velourhousut ja neulospaita. Näitä tuskin pidetään koskaan samaan aikaan päällä, liian aurinkoista makuuni, mutta yhdistämällä esim. turkoosiin, ruskeaan tai farkkuun, niin toimii mielestäni oikein hyvin. 

Paita on tehty White Rabbit -kaavalla (Ottobre 1/2011), koko 92 cm ja kankaana Muru-neulos. Tämä paitakaava on yksi suosikeistani, toimii mielestäni erittäin hyvin juuri pienellä lapsella hihansuiden resoreiden vuoksi. Hihat pysyvät hyvin "pois tieltä" ja mahdollinen kasvunvara ei haittaa.

Housukaava on sitten uusi tuttavuus uusimmasta Ottobre-lehdestä (1/2013), Tiikeri-housut. Nämäkin tein koossa 92 cm, hieman vielä reilut, mutta pääsevät jo kuitenkin käyttöön. Velourliivi, 92 cm, on tehty Meteore -kaavalla (Ottobre 1/2011), ohjeesta poiketen jätin taskut pois ja tilalle laitoin silityskuvan. Saapa nähdä pysyykö kuva velourissa? 

Liivin vuoritin kelta-valkoisella virtahepo-trikoolla. Liivistä tuli oikein kiva ja pääsi samantien käyttöön. Lämmittää kivasti bodyn tai pitkähihaisen t-paidan kaverina. Keltainen ja oranssi velour on hankittu Kestovaippakaupasta ja liivin vuoritrikoo Hanhelista. Hanhelista on myös liivin ja housujen resorit. 


Sovituskuvien ottaminen olikin sitten melkoista säätämistä. Reilun vuoden ikäinen, kun ei malta pysyä hetkeäkään paikallaan ja kuva pitäisi tietenkin ottaa itse! :)

No, muutaman otoksen sain napattua, kun käteen löytyi muuta mukavaa katseltavaa...nenäliinapaketti ja puhelin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti