lauantai 2. helmikuuta 2013

Kauniita unia

Molempien poikieni yöpukuvarasto on aivan onneton eli mallia vilkkuvat ranteet ja nilkat. Asialle täytyi siis tehdä jotakin. 

Kaksiosaiset yöppärit koossa 92 ja 110 cm. Paitakaavoina tutut ja turvalliset White Rabbit ja Mahpee, housukaavoina Tiikeri ja Odakota. (Kaikki kaavat Ottobre-lehdistä: White Rabbit 1/2011, Mahpee ja Odakota 1/2012 ja Tiikeri 1/2013)

Pieniä muutoksia kuitenkin tein: 92 cm Tiikerit valmistuivat ilman haarakiilaa (unohdin yksinkertaisesti leikata sen, ei onneksi haitannut käyttöä), Odakota-housut ilman taskuja ja tikkauksia ja pidemmillä resoreilla, Mahpee raglan-paitaan lisäsin alareunaan resorin. White Rabbit -paita tehty ilman muutoksi, on vaan niin hyvä ihan sellaisenaan.

Kangaslaatikoista valikoitui yöpukukankaiksi hieman "lörömmät" kankaat. Amppari-kangas ostettu Tekstiili Fihlistä ja ruskea pohjainen "örkki" tilattu Sampsukasta. Resorit Eurokankaasta ja "örkki" yökkärin housu- ja hihakangas löytyi huivilaatikostani. ;) Kesällä Seppälästä ostamani trikoinen tuubihuivi pääsi parempaan käyttöön. :)

Ja, kyllä saumurissani on vieläkin oranssit langat! 

Loppuun vielä kuva maailmalle matkanneista junasukista. Kylläpä 1-vuotiaan jalka näyttää jättikokoiselta pienten sukkien rinnalla!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti