maanantai 25. helmikuuta 2013

Paitoja


Eilen ja tänään on paininjalan alla on ollut paitoja: isoja ja pieniä, omille pojille ja lahjaksi.

Uusimman Ottobren On the Road t-paitakaava on osoittautunut käytössä erinomaiseksi ja siksipä niitä täytyi tehdä lisää. (Aikaisemmin tekemäni autopaita löytyy täältä.) Kankaiksi valikoitui keltainen pilvi ja turkoosi tähti, molemmat kankaat Kestovaippakaupasta.

Keltainen pilvipaita sai rintaansa aikaisemmin tekemäni Angry Birds -merkin ja tähtipaitaan laitoin raikkaan valkoiset hihat. Molemmat paidat ovat kokoa 116 cm.
Pian kaksi vuotta täyttävälle serkun pojalle tein lahjaksi hurjan dinopaidan koossa 98 cm. Kaavana Ottobren CW suora malli, dinokangas muistaakseni Sampsukalta ja raitakangas Eurokankaasta.

Pienemmälle pojalleni tein sitten tasapuolisuuden nimessä myös paidan. Varsinaista tarvetta ei paidoille tällä hetkellä ole, mutta haitanneeko tuo....
Paitakaavana White Rabbit, 92 cm (Ottobre 1/2011), piristykseksi tein paitaan kaavasta poiketen "tuplahihat". Ihan hauskat nuo tuplahihat, tulee tehtyä varmaan toistekin. Hiirikangas Tekstiili Fihlistä ja oranssi kangas löytyi tilkkulaatikosta.
Sovituskuvia ehkä sitten myöhemmin, mikäli kuvattavat pysyvät hetken paikallaan. ;)

Tässäpä nämä sovituskuvat. Angry Bird -paita otettiin vastaan erittäin iloisena ja onnellisena, kuten kuvastakin näkyy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti