torstai 11. heinäkuuta 2013

Synttärisankarille

Esikoiseni täytti tänään 5-vuotta, pienestä pojasta onkin tullut jo iso! Tai iso ainakin omasta mielestään, minä taidan vielä pitää pikkupoikana...äitin pikku mussukka!

Synttärisankari on erittäin ihastunut pikku-legoihin, varsinkin Chima-legot ovat nyt se kaikista kovin juttu. Synttäripakettiin sujahti tietenkin legoja, mutta jotakin piti myös itse värkätä...

Värkätä pitikin sitten oikein kunnolla, koska päätin tehdä sankarille synttäripaidan, johon applikoin suosikki Chima-hahmon. Olipa applikoinnissa hommaa! Tein applikoinnin jälleen erilliseksi merkiksi, kuten aikaisemmin esimerkiksi tämän. Netistä katselin kuvia ja yritin löytää sopivaa applikoitavaksi, mutta mutta... hankalaa oli. Lopulta sitten piirtelin useamman kuvan avulla Lavalin ja aloitin applikointiurakan. Fiksuna kuitenkin aloitin hyvissä ajoin ja teinkin applikoinnin kaikessa rauhassa useamman päivän (siis illan) aikana. Lopputulokseen olen kyllä erittäin tyytyväinen. 
Koska kuvassa on paljon värejä, halusin paidasta yksivärisen. Pojan lempiväriä (keltaista) ei kangasvarastoistani löytynyt, joten pääsin kangasostoksille. :) Ajatuksenahan oli tilata vain keltaista, mutta tulipa sitten samalla tilattua muutama muukin kangas. Kangastilauksen sain ihanasti kotiinkuljetettuna, iso kiitos vielä NannaRuu!

Paidan kaavana tuttu ja turvallinen Brave Firemen (OB 3/2013) koossa 116 cm. Applikoinnin alle lisäsin vielä hahmon nimen, kirjaimet leikkasin kimallekalvosta ja silittelin kiinni.
Synttärisankari tykkäsi paidasta kovasti. Laval-paita päällä onkin sitten tämä päivä koottu legoja oikein urakalla, huomisellekin jäi vielä koottavaa. ;)

Toisessa kuvassa ärjytään Lavalin tavoin ja tietysti miekka kädessä!

5 kommenttia:

  1. Varmasti on ollut tyytyväinen synttärisankari. On tuossa ollut kova työ, hieno!

    VastaaPoista
  2. Upea applikaatio ja paita. Kuvista päätellen myös sankari on ollut tyytyväinen paitaansa. Ja kyllä ainakin meidän lapset pysyvät vuodesta toiseen äidin vauvoina.

    VastaaPoista
  3. Kiitokset kommenteista! Poika oli kyllä super-tyytyväinen paitaansa. Ja minä kyllä myös. ;)

    VastaaPoista