tiistai 12. marraskuuta 2013

Yhtä juhlaa

Meillä vietetään aina näin loppusyksystä jouluun saakka iso kasa synttäreitä. Lokakuussa kahdet, marraskuussa kahdet (+isänpäivä) ja joulukuussa ennen varsinaista joulua vielä neljät. Ihanaa, kun on juhlia, mutta tämä väkertämisen määrä...synttärilahjoja ja joululahjoja...virkkaamista, neulomista, ompelua, askartelua...ja kaikkea sekaisin!

Kummityttöjen synttäripakettien sisällöt onkin jo tullut esiteltyä aiemmin, joten siirrytäänpä marraskuun lahjottavien piiriin. Rakas mieheni täyttää tänään vuosia ja en millään voinut vastustaa kiusausta sujauttaa jotakin itsetekemääni pakettiin. :) Ok, myönnetään tämän paidan kangas on ostettu jo kesällä ja se oli tarkoitus tehdä paidaksi jo tuolloin, mutta jotenkin se on vaan jäänyt tekemättä. Mieheni tuskin enää edes muistaa koko kangasta tai sitä, että lupasin hänelle paidan tehdä...

No, nyt on valmista. Peruspaita, ei mitään ihmeellistä, yksinkertaista ja kaunista. Mielestäni tämä ihana multiraitakangas ei vaadi mitään erikoista, se on hyvä ihan vain näin. Keltaisella tikkauksella hieman lisäväriä pääntiekanttaukseen sekä helma- ja hihakäänteisiin.

Nyt ei tarvitse muuta kuin jännittää, että tuliko sopiva... mittanauhan mukaan kyllä, mutta todellisuudesta en vielä tiedä, katsotaan.


Kaava: SK 9/2010, kangas: Kestovaippakaupasta

Isänpäivälahjaksi mieheni sai myöskin jotain itsetehtyä: pojat leipoivat ja koristelivat pipareita (mieheni suurinta herkkua) ja minä surautin lahjapakettiin kahdet kalsarit (toiset olivat kyllä testiversiot, mutta pakettiin menivät nekin)

Leipominen (lue: taikinan ja koristeiden syöminen) se vasta olikin yhtä juhlaa! Nam!Ystäväperheeseen syntyi muutama päivä sitten ihana pieni poika! Halusin ehdottomasti tehdä hänelle pikkuruiset potkuhousut ihanan pehmoisesta leppäkerttu-velourista. Ja voi kuinka pienet ja ihanat niistä tulikaan, aivan syötävän suloiset! Tämä kangas on niin mun lemppari, aivan ihana!Kaava: OB 4/2013 Crawler potkuhousut, koko 56 cmEi kommentteja:

Lähetä kommentti