keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Pappatakkeja

Olen täysin hullaantunut näihin pappatakkeihin, käytännöllisiä, mukavan näköisiä ja nopeita ommella. Eli siis kaikki kohdallaan! :)

Isompi poika sai kaksi takkia ja pienempi yhden ja vielä tekisi mieli ommella muutama takki...

Raidallisen takin materiaalit neppareita ja keltaista resorikanttausta lukuunottamatta on kierrätettyä. Valitsin kierrätysvaatepinosta kaksi mieheni hylkäämää puuvillaista neulepaitaa, leikkasin osat ja hurautin saumurilla. Nopeaa, varsinkin, kun pystyin hyödyntämään paidoista helma- sekä hiharesorit. Hiemanhan tuossa paidassa on vielä kasvunvaraa, mutta eipä se haittaa.Isomman pojan toisen pappatakin tein ihanasta, salmiakkikuvioisesta collegesta ja pienemmälle kaivelin jälleen Muru-tilkkupussin sisältöä. Tummanvihreää Otsoa löytyi vielä niin suuri "tilkku", että sain tehtyä koko takin samasta kankaasta. Nyt onkin sitten Muru-tilkkupussin sisältö käytetty lähes loppuu tai ainakin niin, että seuraava(t) tekeleet täytyy tehdä sitten jo useammasta kuosista/kankaasta. Tykkään kyllä hirmuisesti noista Muru -neuloksista, kauniin kuosit ja ihanan laadukasta neulosta.

Erittäin huonolaatuisessa kuvassa, jonka naamioin polaroid-kuvaksi, näkyy myös pienemmän jäbän uudet oranssit housut. Itse asiassa tein noita oransseja housuja kahdet, toiset collegesta (kuvassa) ja toiset velourista. Kaavana oli ultimate casual, ilman taskuja, koossa 98 cm. Tämä malli käy oikein hyvin pikku-jäbälle - ei vilku peppu eikä vaippa. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti