lauantai 7. syyskuuta 2013

Kuumaa hiekkaa!

Oih ja voih, ihana ystäväni NannaRuu saa viettää tänä vuonna synttäreitään lämpimän auringon alla! Onhan ne ilmat kauniit ja kesäiset tällä hetkellä täällä Suomessakin, mutta kyllä helle on aina helle.

Tänä vuonna synttärilahjakin oli jotain ihan muuta kuin syksyistä. Suunnitelmissa olleet villasukat tai kaulahuivi tai lapaset ym. ihanat, lämpöiset ja villaiset tuotokset saivat väistyä kesäisen lomalahjan tieltä. Lahjakääreeseen sujahti nimittäin rentouttavaa "kulutettavaa" lomalle! Tuunatut sandaalit, hömppäkirja ja kirjanmerkki. Kirjanmerkille tuskin on käyttöä, kun lahjansaaja lukee yleensä kaikki kirjat yhdeltä istumalta, mutta onpahan varalta! ;)

Pientä haastettakin oli tämän lahjan kanssa, ei ole loppukesä/alkusyksy nimittäin otollisin aika löytää sandaaleja! Useampi kauppa piti kiertää ennen kuin sopivat löytyivät. Löytyipä kuitenkin, hyvä niin!

Koristelin sandaalien siniset "muovinarut" mustalla sifonkinauhalla, mustilla ja hopeisilla helmillä sekä metallinapeilla. Kirjanmerkki on tehty nahkasta ja toiseen päähän tein "korun".

Nyt ei sitten puutu kuin aurinko, helle ja hiekkaranta! 

Hyvää matkaa!
1 kommentti: