lauantai 14. syyskuuta 2013

Varsinainen ikuisuusprojekti

Novitan kevät 2013 lehdessä (joka löytyi postilaatikosta siis jo helmikuussa) oli mielestäni aivan ihana poikien slipoverimalli. Heti lehden ensiselauksen jälkeen päätin, että tuon kyllä teen. Langatkin ostin seuraavalla kauppareissulla ja neulomisenkin aloitin...mutta kuinkas siinä sitten kävikään....

Puikot ja langat hautautuivat vaatekaapin perälle ja sinne jäivät, ei tullut neulottua ei. Ei jotenkin vain innostanut! Jokunen aika sitten, vaatekaapin siivouksen yhteydessä, löysin tuon aloitetun slipoverin. Tartuin puikkoihin ja tadaa aivan ihana slipoveri on vihdoin valmis! Melko pitkä prosessi, mutta lopputuloksesta tykkään!

Malli: Novita kevät 2013 , malli 77: pojan neuleslipoveri
Langat: Novita 7 Veljestä ja 7 Veljestä Raita:
vaaleanruskea (060), turkoosi (350), vihreä-lime-raita (834)
Koko: 122 cm

Slipoveri on tehty aivan ohjeen mukaisesti, jopa langat ja värit ovat samat kuin ohjeessa. Tämä on todella harvinaista, kun yleensä vähintäänkin vaihdan lankojen värit. Tällä kertaa kuitenkin kaikki mielestäni mätsäsi paremmin kuin hyvin, joten muutoksille ei ollut tarvetta. 

Lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen. Kaula-aukko olisi voinut tosin olla hieman pienempikin, mutta eipä tuo haittaa. Varsinkin kun poikaa häiritsee ja kutittaa jos villa osuu kaulaan, no nytpä ei osu!


Pojan mielestä slipoveri oli hieno, mutta aivan liian kuuma aurinkoisella ilmalla! Tätä kuulemma pitää käyttää vain sadeilmoilla. :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti